Камелия Димитрова - Управител 

Камелия Димитрова е управител на агенция PR Play и ръководи всички проекти от нейното създаване през 2003г. Започва работа в сферата на връзките с обществеността през 1999 г. в Пресдирекцията на Министерски съвет и работи там по времето на правителствата на Иван Костов и Симеон Сакскобургготски. По-късно става пресаташе на Агенция "Пътища" и директор "Връзки с обществеността на "Търговска Лига Национален Аптечен Център" и "Чайкафарма". Две години е медиен съветник на Националната здравноосигурителна каса. Магистър по политология в СУ "Св. Климент Охридски". Завършила е квалификационна програма по правителствен PR на USAID, Вашингтон през 2001г. - съвместна програма с Държавния департамент на САЩ.

еmail: kd@prplay.net
   

 

Ива Микова-Mениджър ключови клиенти

Ива Микова е част от екипа на агенция PR Play от 2008 г. Започва работа в сферата на връзките с обществеността през 2002 г., като преди това е работила в столичното издание на в-к „24 часа”. Има опит в областта на институционалния и корпоративен PR. От 2002 г. до 2008 г. е била главен експерт в Пресцентъра на Националната здравноосигурителна каса. Завършила е УНСС и е магистър по икономика на социално – културната сфера. Отговаряла е за големи комуникационни проекти на различни компании и институции като Рош, Мерк, ГлаксоСмитКлайн, МСД, Амджен, Астелас, Санофи Пастьор, Асоциацията на научноизследователските фармацевтичнипроизводители в България (ARPharM), Фарма Медия, Българска асоциация на собствениците на земеделски земи, Комисията по здравеопазването към НС, Община Благоевград, Министерство на транспорта, Център за градска мобилност и др.

еmail: iva@prplay.net
   

 

Цветомира Георгиева - ПР мениджър

Цветомира Георгиева започва работа в сферата на връзките с обществеността през 2012 г. като главен експерт в пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Преди това има 7-годишен стаж в българските медии. Работила е последователно в Информационна агенция „Фокус”, LiveNews и в. „Телеграф” като здравен и парламентарен репортер. В продължение на близо две години е автор и водещ на седмично едночасово здравно предаване по радио „Фокус”. Завършила е „Социална педагогика” към Софийски университет „Св. Климент Охридски” и е магистър по „Маркетинг” към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Член е на една от най-големите младежки организации в света – Junior Chamber International (JCI).

email: georgieva@prplay.net
    

 

Радостина Христова - ПР експерт

Радостина Христова се присъединява към екипа на PR Play през април 2018 г. Има 12 години опит в сферата на PR-а. От 2006 г. до 2009 г. е мениджър „Връзки с обществеността” на най-голямата българска компания за недвижими имоти „Адрес“. Отговаряла е за комуникационни проекти на различни компании и организации като “Софийска вода“, Български фармацевтичен съюз, МБАЛ Национална кардиологична болница, Международен филмов фестивал „Златната липа“. Участвала е като лектор в обучения за медийни комуникации и медийно поведение. Започва кариерата си в телевизия „Канал 3“ като репортер, а по-късно е редактор и водещ. Опитът й в телевизионната журналистика минава през новините на телевизия „Ден“, сутрешния блок на телевизия „ББТ“, седмичното предаване „Нека говорят...“ на БТВ. Има две бакалавърски степени -  „Актьорско майсторство за драматичен театър“ в департамент „Сценични изкуства“в НБУ и „Аудио-визуална журналистика“ в департамент „Масови комуникации“ в НБУ. Завършила е курсове по „Политически PR“ и „PR по време на криза“.

email: radostina@prplay.net
 
 
 
Мая Ковачева - ПР експерт
 

Мая Ковачева работи в сферата на медиите и връзките с обществеността повече от 20 години. Започва кариерата си като здравен репортер във в. "Труд" и дълги години работи като редактор и ПР специалист в сп. "9 месеца". Има стаж и във в. "Новинар", в. "Сега", сп. "Гадът", Kmeta.bg.
Работила е като ПР и маркетингов експерт в няколко рекламни агенции. Била е част от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика". Има опит в корпоративния PR, събитиен мениджмънт и дигитален маркетинг.
Има опит в политическата журналистика и организирането на предизборни кампании. Диломира се като магистър към Факултета по журналистика и масова коуникация на СУ „Св. Климент Охридски“. Има и няколко завършени квалификационни курса към Мичиганския университет.

email: maya@prplay.net
   
*/ ?>