Камелия Димитрова - Управител 

Камелия Димитрова е управител на агенция PR Play и ръководи всички проекти от нейното създаване през 2003г. Започва работа в сферата на връзките с обществеността през 1999 г. в Пресдирекцията на Министерски съвет и работи там по времето на правителствата на Иван Костов и Симеон Сакскобургготски. По-късно става пресаташе на Агенция "Пътища" и директор "Връзки с обществеността на "Търговска Лига Национален Аптечен Център" и "Чайкафарма". Две години е медиен съветник на Националната здравноосигурителна каса. Магистър по политология в СУ "Св. Климент Охридски". Завършила е квалификационна програма по правителствен PR на USAID, Вашингтон през 2001г. - съвместна програма с Държавния департамент на САЩ.

еmail: kd@prplay.net
   

 

Ива Микова-Mениджър ключови клиенти

Ива Микова е част от екипа на агенция PR Play от 2008 г. Започва работа в сферата на връзките с обществеността през 2002 г., като преди това е работила в столичното издание на в-к „24 часа”. Има опит в областта на институционалния и корпоративен PR. От 2002 г. до 2008 г. е била главен експерт в Пресцентъра на Националната здравноосигурителна каса. Завършила е УНСС и е магистър по икономика на социално – културната сфера. Отговаряла е за големи комуникационни проекти на различни компании и институции като Рош, Мерк, ГлаксоСмитКлайн, МСД, Амджен, Астелас, Санофи Пастьор, Асоциацията на научноизследователските фармацевтичнипроизводители в България (ARPharM), Фарма Медия, Българска асоциация на собствениците на земеделски земи, Комисията по здравеопазването към НС, Община Благоевград, Министерство на транспорта, Център за градска мобилност и др.

еmail: iva@prplay.net
   

 

Цветомира Георгиева - ПР мениджър

Цветомира Георгиева започва работа в сферата на връзките с обществеността през 2012 г. като главен експерт в пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Преди това има 7-годишен стаж в българските медии. Работила е последователно в Информационна агенция „Фокус”, LiveNews и в. „Телеграф” като здравен и парламентарен репортер. В продължение на близо две години е автор и водещ на седмично едночасово здравно предаване по радио „Фокус”. Завършила е „Социална педагогика” към Софийски университет „Св. Климент Охридски” и е магистър по „Маркетинг” към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Член е на една от най-големите младежки организации в света – Junior Chamber International (JCI).

email: georgieva@prplay.net
    

 

Ваня Костова - ПР експерт

Ваня Костова работи в сферата на медиите и връзките с обществеността от 19 г. Кариерата си стартира във в. ”Стандарт”, работила е също така във в. ”Телеграф”, списание Story и в електронна агенция „Дартс нюз”. Занимавала се е с комуникациите на неправителствени организации, била е част от PR екипа на тв предаване на bTV, работила е и като соушъл медия експерт към популярен детски бранд за играчки. Завършва българска филология и журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”, има квалификация по oбразователен дизайн и проекти към университета в Твенте, Холандия. Завършила е успешно London school of PR и мастър класове по дигитален маркетинг и социални медии към IAB Bulgaria.

email: vanya@prplay.net
   

 

Ася Иванова - ПР експерт

Ася започва развитието си в сферата на връзките с обществеността през 2012 г. Има опит в корпоративния PR, продуктовите комуникации, събитийния мениджмънт и разработването на CSR кампании. Възпитаник е на Технически университет – София по специалност „Стопанско управление”. Завършила е квалификационни курсове по „Кризисен PR”, „PR в индустрията” и ”Комуникации в интернет”. Част е от екипа на агенция PR Play от 2017г.

email: asya@prplay.net